Uitleg ZanitaZ Probiotica

Bacteriën die werken tegen allergenen en virussen
ZanitaZ Probiotica is actief tegen alle virussen.
Het bestrijdt SARS-Cov-2, het “Corona-virus”!

Dit product is geen medicijn, geen vaccin, maar een mix van probiotische bacteriën.
Probiotische bacteriën worden doorgaans ingenomen om via het darmkanaal de lichamelijke afweer te versterken. Ook dat is hier niet het geval.

ZanitaZ Probiotica bestijdt schadelijke micro-organismen rechtstreeks. We kunnen het (maar mogen dat wettelijk niet) omschrijven als een bacterieel desinfectiemiddel. Vreemd natuurlijk, omdat je niet verwacht dat bacteriën kunnen desinfecteren.

probiotica tegen hooikoorts

ZanitaZ Probiotica is volgens de officiële Europese testnorm getest tegen virussen en goed bevonden.

In deze conclusie staat de opmerking “virucidal activity”, dit betekend virus dodend. Deze virusclaim houdt in dat de ZanitaZ Probiotica actief is tegen alle virussen.
De ZanitaZ Probiotica is getest door Merieux NutriSceinces, een gerenomeerd, wereldwijd netwerk van laboratoria met 50 jaar ervaring. Er is getest volgens de Europese testnorm EN 14885.

De ZanitaZ Probiotica is veilig. De bacteriën zijn zelfs veilig genoeg om in voedingsmiddelen gebruikt te worden.

De bacteriën in de ZanitaZ Probiotica komen voor op de zogenaamde QPS lijst van de Europese Voedselautoriteit EFSA en op de GRAS lijst van de Amerikaanse voedselautoriteit FDA. Deze lijsten vermelden o.a. welke micro-organismen veilig genoeg worden geacht om in voedsel te gebruiken.
QPS = Qualified Presumption of Safety
EFSA = European Food Safety Authority
GRAS = Generally Recognized As Safe
FDA = Food and Drugs Administration