Hooikoorts

Wat helpt tegen hooikoorts

Heb jij last van een verstopte neus, of een loopneus en/of last van niesbuien als gevolg van hooikoorts? Met de ZanitaZ  Anti-Allergie Probiotica pak je de eerste symptomen van hooikoorts aan en voorkom je een allergische reactie.

Hoe werkt ZanitaZ Anti-Allergie Probiotica?

ZanitaZ Anti-Allergie Probiotica creëert een microbiologische barrière tegen indringers zoals allergenen en virussen. Enkele keren per dag aanbrengen is vaak al voldoende. Als je erg veel klachten hebt, dan adviseren wij om de ZanitaZ Anti-Allergie Probiotica elk uur te gebruiken. Als je dan rustig de frequentie van het gebruik afbouwt, dan vind je vanzelf de balans die voor jou het beste werkt.

zonder hooikoorts

Hoe gebruik ik ZanitaZ Anti-Allergie Probiotica?

Heel simpel. Neem de roller (als de roller nog niet gebruikt is, benat het rollertje door deze even in de hand te rollen), breng vervolgens met de roller wat probiotica aan vlak onder of zelfs iets in de neusgaten.

Of! Spray wat ZanitaZ Anti-Allergie Probiotica in de palm van je hand en maak je wijsvinger van de andere hand nat met de spray. Wrijf dit vervolgens uit onder je neusvleugels. Wrijf het restant uit in de handpalmen, dan zijn je handen ook beschermd tegen indringers zoals virussen. Dan hoef je ook die bacterie en virus dodende alcohol te gebruiken.

Bestel hier

De prijs is incl BTW en verzendkosten