ZanitaZ Probiotische Handspray – 20ml

 4,75

Probiotische Hygiëne zonder desinfectie. Versterkt de natuurlijk balans in onze (indoor) leefomgeving en op de huid door gebruik van probiotica (goede bacteriën).

 

Artikelnummer: HS20-01 Categorie:

Beschrijving

ZanitaZ Probiotische Handspray

Voor een optimaal afweersysteem.

Ziekmakende micro-organismen (pathogenen) hebben ruimte en voedsel nodig om te overleven. Door het gebruik van de ZanitaZ Probiotische Hand Spray, bedek je je handen met miljarden goede micro-organismen (probiotica). Deze nemen dan alle ruimte in en gebruiken al het voedsel die op je handen aanwezig is. Dus, er blijft geen ruimte en voedsel over voor de pathogene micro-organismen.

Als iemand in je omgeving niest of hoest, dan gaat dat met een uitbarsting van miljarden micro-organismen. Maar ja, jij hebt dan een probiotische, natuurlijke barrière op en over je heen.

Alle ZanitaZ producten zijn puur natuur en niet getest op proefdieren.

Bescherm je handen tegen de invloed van schadelijke bacteriën en virussen. ZanitaZ Probiotische Handspray bevat een hoge concentratie probiotische micro-organismen. Door een grote hoeveelheid goede micro-organismen (probiotica) op de huid aan te brengen, verdwijnen de slechte bacteriën en virussen.

In de handen sprayen en uitwrijven, ook iets rond de neusvleugels en mond wrijven.

Neutraliseert ziekteverwekkers.

Creëert een beschermende laag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZanitaZ Probiotische Handspray – 20ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *