ZanitaZ Probiotische Hooikoorts Spray – 20ml

 5,45

Gebruik ZanitaZ Anti Allergie Spray en voorkom allergische reactie.

Een luchtwegallergie is een reactie van je immuunsysteem, die niet nodig en zelfs niet gezond is, maar de klachten zullen aanhouden zo lang de irriterende deeltjes in de lucht aanwezig blijven.

Artikelnummer: AL20-01 Categorie:

Beschrijving

Door gebruik van de ZanitaZ Anti Allergie Spray zullen de klachten sterk verminderen.

De goede ZanitaZ probiotische micro-organismen (probiotica) zijn dol op proteïnen (eiwitten) waar allergenen uit bestaan. Als door het gebruik van de ZanitaZ Anti Allergie Spray deze proteïnen door de probiotica worden geconsumeerd, dan maakt het lichaam geen antistoffen aan en een allergische reactie zal dan uitblijven. De ZanitaZ Probiotica creëert eigenlijk een barrière waar de allergenen moeilijk langs kunnen.

Een paar keer in de lucht sprayen en opsnuiven is de meest gebruikte methode, of,,,,, even wat op de handen sprayen en dan rond de neusgaten inwrijven.

Luchtwegallergie is een verzamelnaam voor allergische aandoeningen aan de luchtwegen. Allergische reacties van je luchtwegen worden veroorzaakt door in de lucht zwevende deeltjes (inhalatieallergenen) in je omgeving.

De meest voorkomende luchtwegallergie is hooikoorts. Je bent dan gevoelig voor de eiwitten die voorkomen in of op pollen van grassen en sommige bomen of planten.

De allergische reactie vindt plaats in de bovenste luchtwegen (neus, keelholte). Dat gebeurd ook als je allergisch bent voor de vervellingshuidjes en uitwerpselen van de huisstofmijt (die komt vooral in je matras en beddengoed voor) of voor de huidschilfers of veren van huisdieren. Als de allergische reactie diep in de luchtwegen plaatsvindt, is er sprake van allergisch astma. Aanvallen van allergisch astma komen door dezelfde allergenen die de andere luchtwegallergieën veroorzaken. Vaak heb je last van meerdere luchtwegallergieën tegelijk.

De allergische reacties zorgen voor klachten zoals een loopneus of juist een verstopte neus, jeuk, kriebelende hoest, niesbuien, benauwdheid, tranende en jeukende ogen, hoofdpijn, vermoeidheid, slechte concentratie, en eventueel astma aanvallen of eczeem.

Alle ZanitaZ producten zijn puur natuur en niet getest op proefdieren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZanitaZ Probiotische Hooikoorts Spray – 20ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *